Пребивана от мъжа си жена го обезщетява за подутата му ръка!

0
Жената избягала заедно с детето си в защитено жилище заради системните побои от мъжа си
Жената избягала заедно с детето си в защитено жилище заради системните побои от мъжа си

Жена в Анкара беше осъдена да плати обезщетение на съпруга си, чиято ръка се подула, след като я пребил, съобщава „Миллет”.

Жената избягала заедно с детето си в защитено жилище заради системните побои от мъжа си. Тя била настанена там, след като се наложило полицията да я спасява. Въпреки това мъжът имал право да я посещава в защитеното жилище, за да се вижда с детето. Там той продължил да я бие. Прокуратурата в Анкара обвинила и двамата съпрузи в причиняване на телесни повреди един на друг.

Тя се позовава на доклад, според който ръката на побойника се подула, след като налагал съпругата си, и имал драскотина по гърдите. По време на изслушванията пък жената заявила, че няма да подава оплаквания за това, че е бита или за заплахите, които мъжът продължавал да й отправя. На първа инстанция съдът реши, че мъжът наистина е получил наранявания.

Подчертавайки, че няма доказателства за отправени заплахи, съдът глоби и двамата съпрузи с по 3000 турски лири. Мъжът продължил да бие жена си и след делото. В момента тя се мести в защитено жилище в друг град.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари