Пребитата адвокатка: Пищях, но никой не извика полиция

0
Живущите в сградата заявили, че на са чули нищо
Живущите в сградата заявили, че на са чули нищо Видео: NOVA

Преди дни адвокат Валентина Каменарска става жертва на брутално нападение.

Неин клиент я пребива и се опитва да я изнасили в собствената й кантора. Пред камерата на „Събуди се” юристката разказа за ужаса от преживяното.

Мъжът, който вече е арестуван, я занесъл на ръце в тоалетната на кантората, затворил вратата, блъснал жената на пода и започнал да я удря и души. Всеки път, когато тя успявала да вика за помощ, ударите ставали все по-силни.

Тормозът продължил повече от час. През цялото това време нападателят заплашвал Валентина, че ще я изнасили, но така и не успял. Тя си обяснява това с факта, че непрекъснато го разсейвала като му говорела.  

По време на побоя на вратата на кантората се позвънило, и от цели два пъти.

Никой обаче не повикал полиция. При последващите разпити живеещите в кооперацията, в която се намира кантората, заявили, че не са чули виковете и писъците на жената.

Вследствие на побоя, тя има наранявания по цялото тяло. Апелира към всички жени, които са жертва на насилие, включително и домашно, да не си мълчат и да потърсят помощ.

Мъжете, които посягат, са възпитавани в среда на насилие. Жената пък е поставена в такава ситуация, че мъжете си мислят, че могат да правят такива неща с нея”, коментира Валентина. Според нея потърпевшите си мълчат и търпят, защото са възпитани, че да си жертва е срамно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари