Пребиха украинско семейство в Равда

4
Потърпевшите твърдят, че е имало думи на омраза заради националността им
Потърпевшите твърдят, че е имало думи на омраза заради националността им

Потърпевшите твърдят, че е имало думи на омраза заради националността им

Украинско семейство бежанци, намерило своя нов дом в Равда, е било нападнато и малтретирано в дома си. Потърпевшите пенсионери обясняват, че са били подложени не само на физическо насилие, но и на национална враждебност, тъй като нападателите крещели думи на омраза. Потърпевшите са подали сигнал в Районната прокуратура в Несебър.

„Двама мъже и две жени са влезли в техния апартамент абсолютно непровокирано, като са ги били и обиждали. Извършено е престъпление от омраза”, поясни адвокатът на пострадалото семейство Теодор Шейков.

„Считам, че това е национална неприязън към гражданите на Украйна. Нападателите никога не са говорили с нас и не са имали никакви претенции досега. Не взеха нищо, просто счупиха телефона ми”, разказа за случилото се потърпевшата Любов, предаде NOVA.

Нападателите са гости на комплекса, в който живее украинското семейство. Когато Любов вика полиция, агресорите посрещат униформените, като се оправдават, че нищо не са направили, а потърпевшите украинци са алкохолици и вдигат шум.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Мери
    Майната им, само за тях ли ще слушаме и говорим да края на дните си, намерили са си го побоя, ай сиктир...
  • 5
    5
    Марш
    от България. Да отиват в Полша
  • 17
    4
    Гражданин
    Имам неприятен спомен от морето украинка с две деца правеха всеки ден проблем в хотела имаха чувство за безнаказаност едва ли не всеки трябва да се съобразява с тях .с две думи наглеят България си мислят че е тяхна .
  • -5
    3
    До 1
    Явно бъркаш украинците с руските туристи,най вече виртуозните рускини...
  • 11
    2
    укрофоб
    Не говорете прекрасен Руски език свини усраински. Грухтете си на вашия цигански диалект. А адвоката да се държи, като адвокат а не да нарежда , като обвиняващ прокурор. Щом са ги трепали, значи има за какво. Случайно не се нахлува в дома ти да те пребият.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари