Пребиха съпруга на Нанси Пелоси в дома му

1
82-годишният Пол Пелоси е хоспитализиран
82-годишният Пол Пелоси е хоспитализиран Снимка: Facebook

82-годишният Пол Пелоси е хоспитализиран

Мъж нахлу в дома на председателя на Камарата на представителите в Конгреса на САЩ Нанси Пелоси и преби съпруга ѝ, съобщава АВС News, предаде NOVA.

Нападението срещу 82-годишния Пол Пелоси е извършено в петък рано сутринта. Той е хоспитализиран, а заподозреният е задържан, посочи говорител на семейството.

Председателят на Камарата на представителите в Конгреса на САЩ не е била в дома си в Сан Франциско по време на инцидента. Мотивите за нападението се изясняват, уточниха от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    123
    КРЕЩЯЛ Е УРА СССР, С ЛИКА НА ПУТИН НА ТЕНИСКАТА СИ. ТЕРОРИСТ. СЪБУВАЛ МУ Е ГАЩИТЕ ЗА ДА МУ ЧЕКИРА ПОЛА.
  • 5
    2
    Гошо куче лошо
    **допустимо
  • 5
    1
    Гошо куче лошо
    Нападателя е имал вид на човек, който подкрепя Путин. Като се опомни, това ще посочи самият Пол, като по време на побоя просто го е видял в очите на нападателя си. Русия плаче за нови санкции. Недупостимо е Русия да се меси в семейния живот на Американците. Трябва да се плащат репарации за причиняване на средна телесна повреда. Или трибунал ако гОркия Пол не изкара минимум до 104г.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари