Пребиха с бухалка възрастна жена от Оряхово

0
Елена Лазарова: Той взе един кол. Удари ме по главата. Цялата бях в кръв
Елена Лазарова: Той взе един кол. Удари ме по главата. Цялата бях в кръв

Елена Лазарова: Той взе един кол. Удари ме по главата. Цялата бях в кръв

Пребиха с бухалка възрастна жена в Оряхово. Потърпевшата е била нападната и ударена от мъж, който бил недоволен, че кучето ѝ излизало на улицата и можело да нападне пешеходци. Това го провокирало да счупи стъкло в къщата на жената и да ѝ нанесе удар по главата.

„Той взе един кол. Удари ме по главата. Цялата бях в кръв. Удари ме заради кучето. То нито го лаеше, нито го нападаше. Връщахме се от селската чешма, където ходих за вода”, разказа в ефира на „Здравей, България” по NOVA потърпевшата Елена Лазарова.

Дъщеря ѝ Милуша Миронова заяви, че нападателят е заплашвал майка ѝ многократно.

„Образувано е досъдебно производство за средна телесна повреда. Бяхме уведомени на 1 август, чрез публикация в социалните медии, за насилие над възрастната жена. Веднага разпоредихме проверка и след получаване на материалите незабавно предприехме действия”, подчерта прокурор Емилиян Костов.

Лицето, виновно за нападението, предстои да бъде привлечено към наказателна отговорност. Мъжът ще бъде задържан и ще бъде взета мярка за неотклонение спрямо него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    русенец
    На днешната младеж много права им се дадоха и стана вакханалия. Трябва тотално затягане на дисциплината. Както в семейството, така и в училище. Да се даде възможност на учителите да прилагат малко по-твърд възпитателен подход. То какво стана, никой не смее на келешите да им удари шамар или да ги накаже. Сега искат да им олекотяват учебната програма, да намаляват дочашните им. Защо??? За да могат да имат повече време за глупости, за дрога, за да гледат филми с насилие или да чатятет в интернет във всякакви приложения и сайтове. Да се възстанови Началното военно обучение в училищата. Да се възстановят летните или есенните бригади. Нека днешните келеши се научат на труд, да зачитат своето и чуждо имущество, както и да зачитат достойнството на човека. И най-важното - незабавно да се възстанови 2 годишната редовна военна служба. За всички до 30 години. НЕЗАБАВНО! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Кйто е болен и не може да бъде в казармата, да полага обществено полезен труд тези 2 години - примерно готвач или градинар в старчески дом, в затвор, в интернат. Уви, свободата се превърна в слободия.
  • 2
    2
    До 1
    Ако следвам твоята логика,имам кол и сила,то ще трябва да нацепя главите на 2/3 от разхождащите кучета в Парка на Младежта.
  • 2
    1
    Точен
    Кучето беше ли с намордник и беше ли с каишка или се разхожда свободно има ли ригестрация и паспорт . Много бели станаха с свободно разхождащи кучета била за вода ама каишка и повода в ръка анадъмо.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари