Пребиха с бокс момче в село Марица

2
Нападателите са установени, но все още не са задържани
Нападателите са установени, но все още не са задържани Видео: NOVA

Нападателите са установени, но все още не са задържани

Пребиха с бокс 18-годишен в самоковското село Марица. Нападението е извършено миналия петък. Ивайло Рангелов и приятелите му се събрали навън, когато към тях се присъединяват местни представители на фамилия, която тормози жителите на селото отдавна.

Удря шамари на хората, които не са от селото. Това е ежедневие тук”, разказа пред камерата на NOVA Рангелов.

Ивайло и приятелите решават да се приберат. В този момент след тях тръгват нападателят и братовчед му. Компанията стигнала до автомобила на 18-годишното момче, което отказало да качи в колата нападателя и братовчед му, под претекст, че няма място. Тогава двамата мъже пребиват Ивайло с бокс. Той е с множество синини и подутини по лицето, счупен нос и клатещи се зъби. Вероятно ще се наложи носът на пострадалия да се оперира.

Нападателите са установени, но все още не са задържани, въпреки, че това не е първото им провинение. Жителите на Марица разказват, че цялата фамилия ги тормози от години.

Мен ме биха без причина. Бяха пияни. Имах лека телесна повреда. Подадох жалба в полицията, но нямаше свидетели и нищо не се случи”, разказва един пострадалите.

Бих искал да призова всички отговорни институции да вземат отношение и да се задействат”, призова кметът на селото.

Фамилията обитава незаконни постройки, които въпреки заповедта да бъдат съборени, все още не са. Според разкази на очевидци притежават оръжия, шофират без редовни документи, с превишена скорост и в нетрезво състояние. Местните подготвят подписка за изселване на фамилията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Значи
    Колт направи хората равни - хамериканска истина
  • 9
    3
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Майка им да еба, шибани цигани! Не можете ли, бре, хора, някоя нощ да им подпалите катуна? А като хукнат да бягат като съсли от огъня, да ги довършите, един по един, с някоя половинцолова поцинкована тръбичка през зъбите, колената и главите? С добрата явно не става, полиция и държава НЯМА, така че вземете правосъдието в свои ръце! Айде, хаирлия да е!
  • 7
    2
    ЗАКРИВАЙ
    При липса на държава остава само варианта посочен от първия коментиращ. Трепане, копане и случая приключва. Едва ли някой ще забележи липсата на тия боклуци, така че даже няма да има "престъпление срещу неизвестен извършител".
  • 6
    1
    трепи мангала
    Какви подписки?!!! Трепи мангала директно !!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари