„Празник на съседите” затвори улица в Бургас

1
Сред тях има и музиканти, които помагат за доброто настроение
Сред тях има и музиканти, които помагат за доброто настроение Видео: bTV

Сред тях има и музиканти, които помагат за доброто настроение

Съседи от Бургас затвориха цяла улица, за да прекарат времето си заедно. Досега в града са затваряни улици за ремонт, за аварии или полагане на тръбопроводи, при пътни инциденти. За първи път обаче жители в квартал "Възраждане" поискаха да затворят улица, за да празнуват заедно, сподели bTV.

Улицата е "Елин Пелин" и там цари дух на разбирателство. Съседите се познават, харесват и обичат да прекарват времето си заедно. Хората са нарекли срещата си "Празник на палачинката", освен палачинки обаче има и други вкусотии.

Украсили са с балони, казват си наздраве, а сред съседите има и музиканти, които помагат за доброто настроение. Бургаската среща е по примера на общности в Дания, които се събират по същия начин, затваряйки градски улици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари