Празник на красотата и креативността ще се проведе този уикенд в Русе

1
Поканени са автори от цялата страна
Поканени са автори от цялата страна Снимка: НСОРБ

Поканени са автори от цялата страна

Този уикенд ( 27 и 28 май ) Ruse Art Project се завръща за четвърта поредна година с вече традиционния си базар за приложни и изящни изкуства в Русе.

Домакин на събитието ще бъде отново ресторант „Понтона“, където повече от 20 автори ще подредят щандове с най-новите си продукти.

На вниманието на русенската публика ще бъдат изложени ярки бижута в различни техники, авторска керамика, дизайнерски дрехи, хоум декор и редица други ръчно изработени продукти.

Поканените след внимателен подбор автори са от цялата страна, като повечето от тях предвиждат предложения и лимитирани колекции специално за русенци и гостите на града.

В съботната вечер от 18 ч. часа посетителите на базара ще могат да се насладят на живото изпълнение на популярна музика от саксофониста Станислав Иванов.

За доброто настроение на посетителите организаторите както винаги подготвят приятен музикален фон, релакс зона за срещи и отмора и арт работилница за изработка на сапуни.

Вход - свободен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари