Празничен детски уикенд в Mall Rousse

1

Цветна фиеста от спортни игри, музика и награди за Деня на детето

Духът на първи юни завладя големия търговски център още през уикенда, когато малки и поотраснали деца се състезаваха за трета поредна година в най-големия Стрийтбол турнир на България. Най-добрите отбори в различните категории и възрастови групи получиха парични и предметни награди на стойност над 3000 лева, всеки участник беше поощрен с тениска, а музикалния фон и настоението, което водещият Спенс създаде, ще поддържат усмивки по лицата на всички присъствали не за ден или два.

На самия празничен ден децата на града отново избраха Mall Rousse, където от сутринта до вечерта русенчета и техните родители празнуваха с магията на театъра, музиката и общите спортни игри.

Куклената постановка „Спящата красавица“ привлече множество малки и големи любители на театъра, а забавните занимания, спортни надпревари и арт-ателиета, организирани от аниматорите на „Спортувам Инфо“, съвместно с професионалните треньори от Тенис клуб „Русе“, поддържаха празничната еуфория както навън, така и вътре в мола.

Точно като на детски празник, денят премина под знака на подаръците – всички малчугани получиха балони, а най-талантливите бяха наградени с играчки, книжки, сладкиши и ваучери за пазаруване, осигурени от домакините от Mall Rousse.

Кулминацията на празничната програма беше концертът на поп дивата Прея, която очарова всички с енергията и заразителната си усмивка, а автографите и многобройните селфи-та с нея ще напомнят на русенци, че детството никога не свършва, стига да го запазим в душите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари