Правят ни на луди!

0
Какво ли се опитва да скрие властта с този пореден "изненадващ" ход. Да не им стана жежко покрай скандала с НАП и избиването на прасета?
Какво ли се опитва да скрие властта с този пореден "изненадващ" ход. Да не им стана жежко покрай скандала с НАП и избиването на прасета? Снимка: БГНЕС

Непознаването на правилника, незачитането на закон и институции и арогантността на парламентарната шефка Цвета Караянчева отново лъснаха в пълния си блясък.

Любителката на Пекин толкова се разбърза да уволни Пламен Георгиев от КПКОНПИ, че дори не попита защо той иска да си тръгне. Спешната необходимост от смяна на поредния "бушон" я накара само за секунди хем да се скара с депутати, хем да им отнеме възможността да питат каквото и да било доскорошния любимец на властта. БСП толкова чакаше махането на Георгиев, а той накрая сам си тръгна, пише Павлета Давидова във вестник ДУМА.

Какво ли се опитва да скрие властта с този пореден "изненадващ" ход. Да не им стана жежко покрай скандала с НАП и избиването на прасета?

Докато бързаха да излязат във ваканция, ГЕРБ не се усетиха, че гласуват да изслушат Георгиев и си удължиха работното време. Сетиха се, ама късно. Надеждата на Караянчева се оказа евентуално нежелание на господина да се яви в НС. Освен че депутатите го задължиха да дойде, той искаше да се направи на светец и цъфна, за да се ожали на медиите... от медиите. Иначе той бил целият в бяло. Хич не бе убедителен защо си тръгва точно когато вече е "изпран" от проверяващите.

Толкова ли бе страшно Георгиев да дръпне речта си не в кулоарите, а от трибуната и някой да му зададе 2-3 въпроса? Или ГЕРБ чакат да пийнат някъде по едно, доволни, че са избутали и този парламентарен сезон? Може някои да бързат, за да стиковат поредния предизвестен избор, този път за КПКОНПИ...

През това време други послушковци ни разказваха небивалици - някакви пръскачки щели да се окажат мощно оръжие срещу кабинета. Сериозно ли? Височайшите чужденци ще са заети да лавират между дупките по столичните улици, да избягват разместени павета и криви плочки, да зяпат напуканото Ларго. Едва ли ще са впечатлени от няколко пръски по колата, която са очукали и изкаляли след софийския си сафари воаяж.

Хайде, ако може да спрат да ни правят на луди!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари