Правителството ще обсъжда мерки за понижаване на цените на горивата

0
Утре Правителството ще обсъжда още предложение за промени в Закона за МВР
Утре Правителството ще обсъжда още предложение за промени в Закона за МВР Снимка: Министерски Съвет на РБ

Утре Правителството ще обсъжда още предложение за промени в Закона за МВР

Служебният кабинет ще обсъжда предоставянето на дерогации, свързани с действия на Русия в Украйна, както и евентуални мерки, които да бъдат предприети за понижаването на цените на горивата за гражданите и икономическите оператори в страната. Това предвижда част от дневния ред на редовното правителствено заседание за сряда, 1 февруари, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Правителството ще обсъжда още предложение за промени в Закона за МВР, в Правилника за устройството и дейността на МВР, както и промени в Закона за културното наследство.

Дневният ред на заседанието предвижда още кабинетът да определи управляващия орган на Стратегическия план за развитието на земеделието и селските райони на България за периода 2023 – 2027 година.

Очаква се правителството да реши дали да предостави безвъзмездно имот публична държавна собственост на Национална компания „Железопътна инфраструктура“, за рехабилитация на жп участъка Оризово – Михайлово. Началото на заседанието е от 10:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари