Правителството се разпореди с имоти на МВР

0
Правителството променя статута на имот, управляван от Министерството на вътрешните работи, от публична в частна държавна собственост
Правителството променя статута на имот, управляван от Министерството на вътрешните работи, от публична в частна държавна собственост Снимка: БГНЕС

Правителството променя статута на имот, управляван от Министерството на вътрешните работи, от публична в частна държавна собственост.

Това съобщиха от правителствената информационна служба. Поземленият имот с площ 74 953 кв. м с построените в него сгради и се намира в с. Лозен, местност „Джуджин азмак“, район „Панчарево“. Той е с отпаднала необходимост за функциите на МВР.

За частна държавна собственост е обявена сграда, представляваща едноетажна постройка със застроена площ 16 кв. м., разположена в близост до пристанищните терминали в зона Русе - Изток. Правителството даде съгласието си тя да бъде премахната от активите на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ заради отпадналата необходимост от използването ѝ, както и лошото ѝ конструктивно състояние. Осигуряването на физическа поддръжка на сградата ще доведе до генериране на излишни разходи за предприятието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари