Пратиха в лудница дъщеря, разчленила майка си

0
20 дни преди да убие майка си младата жена била изписана от психиатрията
20 дни преди да убие майка си младата жена била изписана от психиатрията

Дъщеря, разчленила майка си в димитровградско село, ще бъде настанена за лечение в психиатрията в Раднево

Разпореждането на Районен съд – Димитровград, влиза в сила от днес. Това потвърдиха магистрати, цитирани от Марица.

32-годишната Дениза Бояджиева ще бъде преведена от Сливенския затвор в специализираното заведение. Такава е процедурата, след като Окръжна прокуратура – Хасково, прекрати делото за убийство в с. Каснаково. След експертиза на психиатри станало ясно, че Дениза е с параноидна шизофрения и не може да носи наказателна отговорност.

Бременната Дениза Бояджиева бе арестувана, след като на 12 април м.г. разчленила 52-годишната си майка Петя Бояджиева в двора на къщата им в Каснаково. Убийството беше разкрито 16 април м.г., след като другата дъщеря на жертвата се натъкнала на ужасяващата гледка в селския двор. Китките и стъпалата на жертвата били отрязани.

20 дни преди да убие майка си младата жена била изписана от психиатрията в хасковския квартал "Болярово" с общо формулирана диагноза "психично заболяване". Тези проблеми имала от малка. Веднъж дори, при обостряне на състоянието й, си отрязала парче от кутрето на една от дланите и пръст от стъпалото. Често се държала агресивно и с близките си.

Заради неадекватното си състояние Дениза беше пратена за наблюдение и експертиза в затворническата болница към затвора в Ловеч, където. роди

На всеки 6 месеца от престоя ѝ в психиатрията Районния съд в Раднево ще преценява предоставените от експерти данни за състоянието ѝ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари