ПП се разграничиха от обвинената в убийство Габриела Славова

1
От партията излязоха със становище по случая
От партията излязоха със становище по случая

От партията излязоха със становище по случая

Габриела Стефанова не е член на ПП "Продължаваме промяната", заявиха от там. Обвинената в убийството на съпруга си Пейо Пеев, е присъствала само на учредителното събрание на партията и е била на последно място в изборната листа през 2021 година, подчертаха от партията.

Ето и позицията им, публикувана във Фейсбук:

"Във връзка с многобройните публикации около бруталното престъпление от вчера, бихме искали да дадем няколко пояснения.

На първо място - искрени съболезнования на близките на Пейо Пеев, и съжаления за това, че подобни случаи въобще са част от нашия живот.

Габриела Славова не е член на политическа партия "Продължаваме Промяната". Присъствала е на учредителното събрание на партията и е била на последно място в бургаската листа на ПП на първите за нашата политическа сила избори през 2021 г.

Бихме искали да напомним, че бруталното престъпление няма нищо общо нито с политиката като цяло, нито с политическата дейност на конкретните извършители, и поставянето на случая в подобен контекст политизира излишно и без това трагичния случай.

Убедени сме, че никой няма полза от това", завършва декларацията на ПП.

Припомняме, че 44-годишният мъж бе открит мъртъв край хижа "Алеко" в опожарена кола. Следствието разкрива, че той е бил удушен, а към зловещото деяние има съпричастност и неговата тъща - бившият консул на България в Тайланд Красимира Трифонова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    2
    daskal
    Да бе! Така е най-лесно. Що не ги видите какви са преди да се идентифицирате с тях? И с тях, и с родата им! Онзи софийски кмет, дето цялата му рода е от ДС, чий го дири сред вас? Проблемите с него предстоят, така да знаете! Всъщност циркът с общинския съвет е показателен.
  • 14
    1
    То :-))
    В такива моменти остана и да се закачат.Партиите са така.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари