Пожелавам приятна игра на агнешките главички!

1
Готов съм за оставка!
Готов съм за оставка! Видео: Канал 3

"Гласувам за най-доброто! Не се притеснявам! Да се притесняват тези, които лъгаха в кампанията. Нашето е видимо. Аз съм човек с морал и достойнство."

Това заяви премиерът Бойко Борисов, след като упражни правото си на вот в Банкя.

"Днес хората ще кажат дали искат стабилност. Ние в ГЕРБ разчитаме сигналите на хората. Ако хората желаят, ще имат политическа криза, ако не желаят, няма да я има“, заяви Борисов. 

"ГЕРБ няма да участва по никакъв начин във властта, ако днес загубим", категоричен бе  премиерът. ”Категорично съм готов за варианта оставка. Нали не си представяте как утре излизам и казвам- да де ама размислих“, добави той. 

"Държавният глава е първият в държавата и това значи, че трябва да се преформатира цялото политическо пространство. Няма нищо мажоритарно в тази кандидатура, като от едната му страна е Нинова, от другата Йотова", коментира той кандидатурата на ген.Румен Радев.

”Хората досега са ми давали право да управлявам. Щом има проблеми с това веднага връщаме властта. Това е демократично", каза Борисов.

Борисов се обяви и за спиране на субсидиите за партиите. "Трябва да играем на чисто! Не 1 лев субсидия, а 0 лева субсидия", заяви той. 

"Предстои председателството на България на ЕС. От 1-януари 2018 година до август политическите партии трябва да живеят с една мисъл", каза още премиерът. 

Българите имат инстинкт за съхранение и знаят какво да правят, каза още Борисов.

"Пожелавам приятна игра на Агнешките главички", пожела накрая министър-председател. 

С това изказване той визира кръгът около Иво Прокопиев и бившия депутат Никола Николов, които са идеолозите на новия политически проект с Радан Кънев, Христо Иванов и Трайчо Трайков. По време на мандата на Иван Костов кръгът "Агнешките главички" бе един от примерите за срастване на властта с бизнеса или т.нар. олигархия.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари