Пожарникари издирваха изгубена туристка край Ивановските скални църкви

0
През изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 7 сигнала
През изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 7 сигнала Снимка: Dunavmost / архив

През изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 7 сигнала

За времето от 10:34 до 14:45 часа два екипа от РСПБЗН – Бяла са изпратени да извършват гасителни дейности в района на сметището в с. Ценово, където след възникнало запалване в битови отпадъци пожарът се е прехвърлил в сухи треви и храсти.

Между 11:25 и 13:00 часа екип от ССОДРусе и екип от РСПБЗН – Две могили, заедно с екипи на полицията, са изпратени в района на с. Иваново, след сигнал за изгубена туристка, част от група, посетила Ивановските скални църкви. Жената е била установена.

Два пожара, възникнали в сухи треви и храсти, без нанесени щети, са гасили огнеборците - от 19:02 до 20:10 часа в с. Обретеник в близост до стърнище, а от 23:46 до 01:40 часа в близост до сметище, отново в с. Обретеник.

От 21:31 до 03:40 часа пожарникари от РСПБЗН – Две могили и един екип от ССОД – Русе са изпратени на адрес в с. Бъзовец, откъдето са сигнализирали за пожар в къща. При отиване на място е установено, че произшествието е възникнало в стопанска постройка, намираща се в дворните места на два съседни имота. Пожарът е бил ограничен до стените на стопанската постройка. Двете къщи, които се намират в непосредствена близост до стопанската постройка не са били засегнати.

Тази сутрин в 05:20 часа екип на Първа РСПБЗН е посетил адрес на ул. Цариград в Русе заради сигнал за възникнало запалване в лек автомобил. При инцидента не са пострадали хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Водач
    Аман от такива тъпи "туристи"! Цялата група трябва да спре, защото искала да се изпикае или да пуши!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари