Пожарникари и спасители в Русе ще подкрепят колегите си на протеста на 29 ноември

2
В Русе ще бъдат пуснати звукови и светлинни сигнали
В Русе ще бъдат пуснати звукови и светлинни сигнали

Във връзка с националния протест на Синдикална Федерация на служителите в МВР, който ще се проведе в гр. София на 29.11.2020г. от 13ч., пожарникари и спасители от Русе ще подкрепят колегите си, като включат звукови и светлинни сигнали, съобщи Иван Димитров - председател на 206 СД-"Русчук" при СФСМВР.

"Членовете на СФСМВР за пореден път са принудени да излязат на улицата. Събранието на открито, на което ще изразим протеста си срещу решението на Министерския съвет и Народното събрание за едва 15% увеличение на основните заплати на служителите в МВР, ще бъде проведено на 29 ноември (неделя) от 13:00 часа в София, на площад „Княз Александър Първи“, в пространството между сградата на Народното събрание и Националната художествена галерия.

Освен израз на протест, това ще бъде  израз на твърдото ни настояване най-голямата синдикална организация в МВР да бъде приета като равностоен партньор винаги, когато става дума за професионални, социални и икономически права на нейните членове – нещо, което управляващите за пореден път „пропуснаха“ да направят.

Налага се да им го припомним и да продължим да го припомняме, докато го разберат.", заявява Димитров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари