Пожарникари гасиха самозапалил се камион на пътя Русе - Бяла

1
Товарният автомобил е превозвал омаслени метални стружки, няма пострадали хора
Товарният автомобил е превозвал омаслени метални стружки, няма пострадали хора Снимка: Dunavmost / Архив

Товарният автомобил е превозвал омаслени метални стружки, няма пострадали хора

За изминалото денонощие екипите на дирекцията са реагирали на 9 сигнала.

От 23:02 часа на 27 март до 03:30 часа на 28 март служители от РСПБЗН – Бяла с два автомобила и техни колеги от РСПБЗН – Две могили с един автомобил са изпратени на главен път Русе – Бяла, заради сигнал за самозапалили се товарен автомобил, превозващ омаслени метални стружки. Самозапалването е тръгнало от товара, като пожарът е обхванал и превозното средство. При инцидента не са пострадали хора, нанесени са щети.

Между 06:45 и 07:30 часа екипи на РСПБЗН – Бяла с два автомобила са се отзовали на сигнал за пожар в кухня на ресторант на адрес в град Бяла, където се е запалила аспирация над електрическа скара. Пожарът е причинен от късо съединение. При инцидента на са пострадали хора.

В 09:30 часа беленските пожарникари са реагирали и на сигнал за запален покрив на къща в Новград. Там е установено самозапалване на сажди в коминното тяло. Произшествието се е разминало без щети.

Екип на РСПБЗН – Две могили, между 09:33 и 10:35 часа, е посетил адрес в град Две могили, заради паднало дърво на пътно платно. Дървото е отстранено.

От 10:56 до 13:10 часа служители от РСПБЗН – Две могили са ликвидирали пожар, възникнал от късо съединение в кухнята на къща в село Острица.

Между 11:55 и 13:05 часа екип на ССОД – Русе с един автомобил е изпратен в ОУ „Олимпи Панов“ в Русе, откъдето са сигнализирали за опасно надвиснали ламарини от покрива на физкултурния салон на училището. Екипът е отстранил висящите ламарини.

Служители от РСПБЗН – Две могили, за времето от 13:55 часа до 18:15 часа, отново са работили по произшествието със самозапалилия се товар в автомобил на главния път Русе – Бяла.

В 22:15 часа е получено съобщение за падаща мазилка от фасада на жилищен блок в град Русе на улица "Борисова". Дежурният инспектор в оперативния център на пожарната е посетил адреса. Мястото е обезопасено със сигнална лента.

Последното излизане на пожарникарите е било в 02:07 часа тази нощ. Екип на РСПБЗН – Ветово с един автомобил е изпратен на сигнал за запалени сажди в комин на къща в село Ново село. При пристигане на място е установено да горят и гредите покрай комина. Пожарът е ликвидиран до 04:20 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари