Пожар в апартамент в квартал "Възраждане"

1
Собственичката на апартамента е била изведена от съседите
Собственичката на апартамента е била изведена от съседите Снимка: БГНЕС / Архив

За изтеклото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 3 сигнала – за задимяване в апартамент и две ПТП.

За времето от 12:53 до 13:45 часа служители от Втора РСПБЗН - Русе с два автомобила и автомеханична стълба от Първа РСПБЗН - Русе са били пратени на сигнал за дим, излизащ от апартамент на трети етаж в блок „Вела Благоева“ в Русе. При пристигане на място екипът е установил, че собственичката на апартамента е изведена от съседите. Пожарът е възникнал от забравена храна на готварска печка. Жената е била прегледана от екип на Спешна помощ и освободена.

Екип от РСПБЗН – Бяла вчера вечерта е бил пратен на сигнал за катастрофирал лек автомобил в района до ЖП прелез в село Стърмен. При инцидента не са пострадали хора. Пожарникарите са извършили обезопасяване на превозното средство.

Служители от Втора РСПБЗН вчера вечерта между 21:16 и 21:50 часа са посетили друг сигнал за пътен инцидент с пострадали хора, възникнал по улица "Шипка", в посока от кооперативния пазар към ж.к. „Чародейка“ в Русе. При пристигане на местопроизшествието става ясно, че няма нужда от извеждане на пострадалите от самокатастрофиралата кола с марка БМВ, тъй като те вече са били излезли. Екипи на Спешна помощ са ги отвели в болница. Пожарникарите са обезопасили мястото на катастрофата и автомобила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари