Пожар изпепели къща в село Езерче

0
Трима души пострадаха, жена е откарана в Русе със 70% изгаряния / Снимката е илюстративна
Трима души пострадаха, жена е откарана в Русе със 70% изгаряния / Снимката е илюстративна

Трима души пострадаха, жена е откарана в Русе със 70% изгаряния

Трима души пострадаха при пожар в къща в село Езерче, община Цар Калоян. Огънят пламнал около 05:00 часа на 19 октомври.

Веднага към мястото на инцидента е изпратен пожарен автомобил от Цар Калоян. Половин час по-късно тръгва втори екип от Разград, който да подпомогне потушаването на пожара.

Пламъците погълнали цялата покривна конструкция на къщата, домашно имущество, черна и бяла техника.

55-годишна жена е откарана в Русе със 70% изгаряния. В болница са 8-годишно момче, което е с 30% изгаряния и 57-годишен мъж – с 5% изгаряния.

В момента се извършва оглед на местопроизшествието и се разследват причините за пожара. По първоначални данни, огънят е тръгнал от кухнята на къщата. Възможно е причината да е небрежност при употреба на огън.

Пострадалите са от една и съща фамилия. Те са били в къщата, когато е избухнал пожарът. Успели да се евакуират, но са получили изгаряния при опита да потушат огъня.

Децата са били в леглото си, когато е започнал пожарът. Майка им ги е извела от къщата, но е била застигната от пламъците.

Мъжът е бил в друга стая на къщата, когато е избухнал пожарът. Той е успял да се измъкне, но е получил изгаряния по ръцете и краката.

Пожарът е потушен напълно около 08:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари