Пожар изпепели къща в асеновградско село

0
Възрастната жена от село Бачково е приютена от свои близки, тъй като къщата изгоряла напълно
Възрастната жена от село Бачково е приютена от свои близки, тъй като къщата изгоряла напълно Снимка: РД ПБЗН-Пловдив

Възрастната жена от село Бачково е приютена от свои близки, тъй като къщата изгоряла напълно

Пожар изпепели къща в асеновградското село Бачково. Инцидентът е станал рано тази сутрин в дома на възрастна жена.

Стопанката на къщата се събудила заради силна миризма на изгоряло. Когато отворила вратата на кухнята видяла пламъците и веднага подала сигнал на спешния телефон 112. Към мястото на произшествието - трудно достъпна тясна улица, са били изпратени незабавно два екипа огнеборци от Асеновград, предаде БНТ.

Близостта на горящия имот с други две жилищни постройки и липсата на хидранти в селото наложило още един екип от пожарната служба в Пловдив да бъде насочен Бачково. Каменната къща с гредоред е била погълната от огъня за минути.

Изясняват се причините за пожара. Благодарение на бързите и професионални действия на огнеборците са спасени двата съседни имота, съобщиха от РД ПБЗН в Пловдив. При инцидента няма пострадали хора. Възрастната жена е приютена от свои близки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари