Позата зад волана казва всичко за теб

3
Просто погледнете как даден човек стои зад волана - неговия характер се познава веднага по  стила на шофиране
Просто погледнете как даден човек стои зад волана - неговия характер се познава веднага по стила на шофиране

За да  определим характера на човека, често обръщаме внимание на външния му вид, навиците, жестовете, начина на говорене и пр. 

Но днес имаме за вас нещо много по-добро. Просто погледнете как даден човек стои зад волана - неговия характер се познава веднага по  стила на шофиране, пише За Жената.bg

стила на <strong class='keys'>шофиране</strong> и <strong class='keys'>характер</strong>

Вижте как човекът се държи по време на пътуване и обърнете особено внимание на начина, по който той държи волана. Днес сме ви приготвили  анализ на характера  на базата на стила на шофиране. Вижте снимката по-долу и определете как държи волана приятеля ви, или как го правите вие самите. Разбира се, всеки случай е индивидуален, така че описанието е доста субективно и до известна степен комично. Но както знаем, във всяка шега има известна доза истина.

стила на <strong class='keys'>шофиране</strong> и <strong class='keys'>характер</strong>

Стил на шофиране

Лентяй

Опитвате се да си опростите живота, доколкото е възможно - без сложни избори и притеснения. Такива хора се наричат минималисти.

Изхвърляте от живота си всичко ненужно - както вещите, така и хората.

Вие не предпочитате количеството, а качеството. Общувате само с няколко души, но сте сигурни в искреността им. Но това не означава, че животът ви е лишен от ярки цветове. Напротив, такъв прост подход към живота ви носи радост.
стила на шофиране и характер

Веселяк

Вие сте оптимист и черни облаци просто не преминават в живота ви или по-скоро, в ума ви. Винаги раждате щури идеи  и може да превърнете всяка ситуация, в трагикомедия . Вие сте добре дошли във всяка фирма, харизмата и артистизмът ви привличат хората като магнит. Всички обичат вашето остроумие и в същото време са предпазливи по отношение на него.
стила на шофиране и характер

Спокойна личност

Спокойствието ви е за завиждане. Животът ви е доста монотонен, вие знаете какво искате и го преследвате, без да губите време за излишни емоции, хора и неща. Вие почти не се карате и  не спорите , но по всеки въпрос имате свое мнение . Също така не търпите скандали между близки и не просто си затваряте очите за тях, а помагате за решаването на проблемите.
стила на шофиране и характер

Отличник

Опитвате се да направите всичко идеално , без грешки и по-добре от другите. Обръщате  внимание на детайла и сте на мнение, че ако ще правите нещо, то непременно трябва да е добре. Можете спокойно да се наречете перфекционист . Вие се стремите към идеала по всякакъв начин. Съпътства ви успехът и мнозина ви завиждат.
стила на шофиране и характер

Паникьор

Вие се паникьосвате във всяка необичайна ситуация. Чувството на страх и несигурност често ви преследва. Можете да се връщате вкъщи по няколко пъти, за да се уверите, че сте изключили телевизора, ютията, печката. Вие сте много симпатична и добродушна личност и ви е присъщо такова необичайно качество като състраданието. Животът ви не познава риска, до себе си държите само доверени хора. Но когато се чувствате уверени и сигурни, тогава ви е по-весело.
стила на шофиране и характер

Авантюрист

Вие не можете да си представите живота си без вълнуващи приключения . Скуката ви се струва непоносимо мъчение, така че обожавате да поемате рискове и да попадате в смешни ситуации. Може би обичате крайностите и предпочитате да живеете, гребейки с пълни шепи от всичко. Близките не споделят ентусиазма ви, защото той често е смъртоносен. Ако видите крокодил, ще си направите селфи, целувайки го по муцуната, а ако се влюби те в някого, то ще бъдете напълно отдадени на чувството.
стил на шофиране

Началник

Обичате да ръководите и да давате заповеди , с лекота повеждате хората след себе си и имате необходимата решителност и организационни умения . Вие сте уверени и обичате да се хвалите с постиженията си. Но в същото време доста трудно се разбирате с хората, защото се стремите да командвате и не можете да отстъпвате.
стил на шофиране

Силно рамо

Познати ви обожават. Подкрепяте всеки човек, независимо дали е съпругата или просто познат.  Умеете да бъдете опора  в трудни моменти и винаги се радвате за постиженията на другите. Имате яснотата на ума и винаги може да дадете добри съвети. И приемате живота такъв, какъвто е, без да се стремите да бъдете лидер, но и без да се оставяте да ви унижават.
стил на шофиране

Голямата работа

Излъчвате  увереност и спокойствие . Свикнали сте да вземате от живота само най-доброто и да получавате това, което искате. Мнозина дори си мислят, че не ви е грижа за нищо, но тяхното мнение не ви интересува особено. Всеки ден от живота ви е истинско удоволствие. Имате много псевдо-приятели, които обичат да се забавляват в компанията ви.
стил на шофиране

Волеви човек

Знаете какво искате от живота и не спирате. По пътя не забелязвате пречките и винаги продължавате напред. Всички околни ви се възхищават на постоянството и всеотдайността ви. Вие лесно се отказвате от хора, които вече не представляват интерес за вас и също така лесно осъществявате нови полезни контакти.
стил на шофиране

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари