Повечето бензиностанции в Русе нямат право да зареждат туби с гориво

3
Освен забраната да се пълнят туби и бидони, на места е поставено и изискването един камион да не може да зарежда повече от 500 литра
Освен забраната да се пълнят туби и бидони, на места е поставено и изискването един камион да не може да зарежда повече от 500 литра Снимка: Фейсбук

Част от бензиностанциите в Русе имат забрана за пълнене на външни съдове с гориво, стана ясно тази сутрин

След вчерашната истерия за презапасяване, при която се извиха дълги опашки от автомобили, има въведени ограничения, информира Русе Медиа.

Освен забраната да се пълнят туби и бидони, на места е поставено и изискването един камион да не може да зарежда повече от 500 литра.

Работещи на бензиностанции споделиха, че са зареждали коли и след полунощ. Тази сутрин обаче опашки няма и обстановката е спокойна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    4
    Русенец
    Сега, като напълните резервоарите, спокойни ли сте за колите си пред блока? При тези цени аверите почват да точат от колите, докато спите.
  • 6
    3
    Русенец
    Хората сами си правят проблем. От истерия ще изчерпат количествата и сами ще предизвикат недостиг. Без беля, беля ще направите.
  • 0
    2
    Да го духаш ти!
    С мотофрезата и тримера – на селската бензиностанция! Това, селяните, големи гражданя станахте!
  • 13
    1
    Да го духат
    Как да си купя бензин за мотофрезата и тримера на село?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари