Повдигнаха обвинение на мъж, блудствал с жена в дома ѝ в Пещера

1
Мъжът е нахлул посреднощ, отправил е закани за убийство към 65-годишната жена
Мъжът е нахлул посреднощ, отправил е закани за убийство към 65-годишната жена

Мъжът е нахлул посреднощ, отправил е закани за убийство към 65-годишната жена

Районна прокуратура – Пазарджик привлече като обвиняем К.К., на 61 г., за това, че на 08.08.2023 г. в гр. Пещера, обл. Пазарджик, влязъл в чуждо жилище, обитавано от 65-годишна жена, като употребил за това сила и деянието е извършено нощем.

К.К. е обвинен, че на същата дата и място е извършил блудствени действия с пострадалата 65-годишна жена. Той е обвинен и за това, че на същата дата и място се заканил с убийство на същата жена и това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му.

На 8 август 2023 г., около 1:30 ч. през нощта е бил подаден сигнал на тел. 112, че в гр. Пещера, обл. Пазарджик, на улицата се намирала жена, която вика за помощ. На място са пристигнали полицейски служители, които установили 65-годишната пострадала. Те открили в дома ѝ К.К. Той бил в нетрезво състояние. К.К. е задържан първоначално за срок до 24 часа по Закона за МВР. На жената е оказана помощ.

Обвиняемият К.К. е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Районна прокуратура – Пазарджик да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари