Повдигнаха на Хънтър Байдън обвинение във федерално престъпление

1
Байдън-младши е обвинен, че е излъгал относно употребата на наркотици, когато е купил огнестрелно оръжие през октомври 2018 година
Байдън-младши е обвинен, че е излъгал относно употребата на наркотици, когато е купил огнестрелно оръжие през октомври 2018 година Снимка: Julio Cortez / AP

Байдън-младши е обвинен, че е излъгал относно употребата на наркотици, когато е купил огнестрелно оръжие през октомври 2018 година

На сина на президента на САЩ Джо Байдън - Хънтър Байдън, бе повдигнато днес федерално обвинение за притежание на огнестрелно оръжие, предаде Асошиейтед прес. Това е последната стъпка от едно дългогодишното разследване срещу него.

Байдън-младши е обвинен, че е излъгал относно употребата на наркотици, когато е купил огнестрелно оръжие през октомври 2018 г. - период, в който той призна, че се е борил със зависимостта си към крек кокаин, според обвинителния акт, подаден във федералния съд в Делауеър.

Синът на президента Джо Байдън също така беше обект на разследване заради бизнес сделки. Специалният съветник, който наблюдава случая, посочи, че обвиненията за неплащане на данъци навреме може да бъдат повдигнати във Вашингтон или в Калифорния, където Хънтър Байдън живее.

Обвинението срещу Хънтър Байдън идва в момент, когато републиканците в Конгреса провеждат разследване за импийчмънт срещу президента демократ до голяма степен заради бизнеса на сина му. Републиканците са получили свидетелски показания за това как Хънтър Байдън е използвал образно казано "марката Байдън", за да си подсигури работа в чужбина, но те не са представили убедителни доказателства за неправомерни действия от страна на президента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари