Потрошиха мъж заради 40 лв. ресто за кокаин

0
Потрошиха мъж заради 40 лв. ресто за кокаин

Заради 40 лева "ресто" за дрога пребиха с бухалки 34-годишен мъж от село Лешница, пише "Блиц".

Йордан Симов е настанен в болницата в Сандански със счупена капачка на коляното, счупена дясна ръка и охлузвания по главата. Нападателите Борислав Илиев, на 26 години, 30-годишният Асен Н. и Димитър Д., и тримата от град Кресна, са задържани за 24 часа. Срещу тях е образувано досъдебно производство. Пред Struma.bg от болничното легло в МБАЛ – Сандански Йордан Симов разказва своята версия за случилото се:

Тръгнахме с такси от Лешница за Кресна с приятелката ми Христина Митева, за да си купя от Борислав Илиев 1 грам кокаин. Срещата ни беше на автомивка в Кресна, до черквата. Кокаинът струваше 140 лева. Дадох му парите, обаче без да искам, съм дал 100 лева вместо 140, взех дрогата и тръгнахме обратно за Лешница. Не минахме по главен път Е-79, а през селата Сливница, Микрево и Вълково. Стигнахме Лешница и там, над селото, до къщичките, на средата на пътното платно беше спрял бял джип БМВ Х6. Таксиджията се уплаши и спря колата. Нападнаха ме няколко човека, още докато бях в таксито. Започнаха да ме бият с метални бухалки, 10 минути не спряха. Асен ме държеше от задната седалка, а Боби и Митко ме налагаха и ми отправяха закани: „Ако се оплачеш в полицията, ще те запалим“.

След това си тръгнаха. С таксито се прибрах у дома, но когато тръгнах да излизам от колата, паднах на земята. Приятелката ми Христина и шофьорът едва ме качиха до втория етаж. Сутринта, беше около 9 часа, се почувствах много зле. Обадих се на 112, дойдоха полицаите и линейката. Веднага ме транспортираха до санданската болница. При огледа се оказа, че капачката на коляното ми е счупена на две места, дясната ръка, с която си пазех лицето, докато ме биеха, също е счупена, имам множество охлузвания по главата. Окото ми е отекло, дроб синьо е. Предстоят ми поне две операции на крака и ръката. Дано виновниците си получат заслуженото.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари