Потенциален убиец фучи с 241 км/ч по пътя Димитровград - Хасково

4
Автомобилът, с който младежите дават урок по простотия, е БМВ 750
Автомобилът, с който младежите дават урок по простотия, е БМВ 750

Клипче на потенциални убийци набира скорост по гледаемост във Фейсбук, след като „героите” са се снимали как беемвето им вдига 241 км/ч.

До вчера видеото беше гледано над 3270 пъти. Младежът на снимката е шофьорът, който безразсъдно вдига внушителната скорост по пътя Димитровград – Хасково в района на пивоварната на „Каменица”, става ясно от видеото. От клипчето се разбира, че шофьорът дори се радва, че кара по този начин „по нанагорнище”, съобщава "Марица". На това място ограничението на скоростта е 90 км/ч, което значи, че превишението е с точно 151 км/ч.

Автомобилът, с който младежите дават урок по простотия, е БМВ 750. Такива в Хасково и Димитровград не са кой знае колко и полицията ако реши може да ги излови много лесно. За още по-голямо улеснение им показваме и фотос на „героя”, който шофира.

Видеото е качено в групата „Посмей се с нас” и е озаглавено „Как да си простак на пътя – урок от потенциални убийци”. Коментарите под клипа осъждат безразсъдното шофиране, осмиват го и го иронизират.

Най-вероятно момчетата в БМВ-то са от Димитровград или Хасково, личи по силно изразения диалект. А действието се разиграва съвсем скоро, става ясно от панорамната гледка навън.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари