Пострадалите ученички при жестоката катастрофа са стабилизирани

5
Един мъж е дошъл от Бургас, специално да дари кръв
Един мъж е дошъл от Бургас, специално да дари кръв Снимка: Кадър от Русе Медиа

Близките на пострадалите деца: Свеждаме глава с огромна благодарност към кръводарителите!

Пострадалите ученички от ПГ по икономика – Даяна и Елица Васкови, на 17 и на 15 години, както и шофьорката, са стабилизирани, съобщиха от УМБАЛ „Канев“ - Русе.

Те все още са в интензивното отделение под наблюдение. Двете момичета и 28-годишната шофьорка на „Алфа Ромео“ бяха ранени тежко при жестоката катастрофа на пътя Русе - Силистра, при която загинаха 18-годишният Батуан и 17-годишната Деница. Всички са от Сливо поле, където втори ден продължава тридневният траур, съобщи Русе Медиа.

Тази сутрин в Кръводарителния център в болницата в Русе се явиха десетки желаещи да дарят кръв за пострадалите. Това провокира близките да изразят публично огромната си благодарност за съпричастността на хората, включително дошли и от други градове.

„Свеждам глава с огромна благодарност към всички хора, които дариха кръв за Даяна и Еличка. Не мога да не споделя с вас и това , което ме развълнува - имаше един мъж, дошъл от Бургас, специално да дари кръв и не иска по никак начин да се дава гласност кой е. Единственото, което каза беше „Не искам нищо, помогнете вие на други“.

Но аз, няма как да не споделя неговата постъпка с вас, защото този човек ми върна вярата в доброто. Нека неговата вълна от добрина и съпричастност ни залее. Нека има повече такива Човеци! Огромно благодаря на всички! Не ви познавам повечето, които дарихте…нека доброто винаги е с вас“, сподели лелята на момичетата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари