Пострадал при катастрофа: От описаното в протокола излиза, че ме е ударило НЛО

0
Адвокат Терзийски сподели, че за него има скандални пропуски в протокола за ПТП на полицията
Адвокат Терзийски сподели, че за него има скандални пропуски в протокола за ПТП на полицията Видео: NOVA

При инцидента има тежко пострадали

Божидар Терзийски разказа, че той и семейството му са пострадали при пътен инцидент между ТИР и четири леки автомобила. Мъжът е с травми на главата и крайниците, детето му също е с наранявания, a пътникът от най-тежко пострадала кола в момента е в болница и е в медикаментозна кома заради тежки наранявания. По думите на г-н Терзийски има множество пропуски в документацията на полицията и виновният шофьор на ТИР-а, полски гражданин, в момента е на свобода срещу 1500 лева гаранция, въпреки тежкия инцидент.

Верижната катастрофа станала на 23 октомври малко след 17:30 часа на Северната тангента. „Движех се на Северната тангента в посока Ботевград. Образува се тапа на изхода за Пловдив и колите започнаха да намаляват. Погледнах в огледалото и видях, че колите зад мен също започват да намаляват. В далечината забелязах тир, който се движеше с много висока скорост, Обърнах се към съпругата ми, която беше с мен и ѝ казах, че вероятно ще ни ударят. Секунди по-късно чухме страшен удар и колата ни беше изхвърлена обратно на движението, плътно до мантинелата и сплескана до неузнаваемост”. Това разказа в ефира на NOVA един от потърпевшите Николай Дъбравски.

В съседна кола пътуват адвокат Терзийски и съпругата му. На задната седалка в колата е и детето им. „Няма как да опиша ужаса, който изживяхме. Детето беше отзад и буквално беше приплескан между седалките. Съпругът ми беше в безсъзнание. Имаше доста хора, които помогнаха на място и ни извадиха”, спомня си жената.

Адвокат Терзийски сподели, че за него има скандални пропуски в протокола за ПТП на полицията. „В протокола се описва една фактическа обстановка, която не отговаря на действителността. Моят последен спомен преди удара е, че виждам едни фарове през задния прозорец, подавам пълна газ, за да избягам от удара, и после нямам спомен. След разговори със свидетели и пострадали – от описаното в протокола излиза, че мен ме е ударило НЛО”, подчерта той.

По думите му в документацията липсва правилна и обективна фактическа обстановка. "Скандално е, че не са описани правилно нараняванията ни. Излиза от написаното, че съпругата ми въобще не е била в колата с мен", твърди мъжът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари