Пострада коледната украса в центъра на Русе

0
От Общината ще прегледат камерите за видеонаблюдение в центъра и ще предадат записите на полицията
От Общината ще прегледат камерите за видеонаблюдение в центъра и ще предадат записите на полицията Снимка: Русе Медиа

От Общината ще прегледат камерите за видеонаблюдение в центъра и ще предадат записите на полицията

Поредна вандалска проява в центъра на Русе възмути гражданите. Този път не бе пощадена Коледната украса на площада, където се намират обособеният кът с Дядо Коледа, базарът и една от Коледните елхи, предава Русе Медиа.

Неизвестни са потрошили дървената ограда, която опасва конструкцията тип „елха“ и големите подаръци. Не е ясно кому е пречила, нито защо точно там е трябвало да се излее агресията на вандалите.

От Общината ще прегледат камерите за видеонаблюдение в центъра и ще предадат записите на полицията, за да бъдат установени и санкционирани нарушителите.

Дано когато след нова година започнат работа и общинските полицаи, сигурността в Русе се подобри и подобни вандалски прояви станат рядкост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    6
    Русенец
    До адаша от коментар 4: Съгласен съм, че знаците трябва да се спазват, но къде са тези знаци? Преди имаше един знак, който като го видех и слизах от колелото да го бутам. От това лято вече знак няма там. А на останалите входове за центъра изобщо не съм виждал такива знаци.
  • 10
    5
    Този
    Да се търси отговорност на този който отговаря за видео наблюдението това не е първи случай спомням си и за пантеона и за други случай или е приятел на г н Милков те май в общината всички са рода Е за туй в тая държава нищо не става .
  • 16
    4
    Русенец
    Общинска полиция КООРС не съществува и не върши никаква работа.Бяха поставени знаци,че в центъра е забранено движение на велосипеди и ел.тротинетки.Но никой не спазва знаците и те се движат.Трябва да има санкции за да се спре това своеволие.
  • 16
    3
    А дано,ама надали...
    "Дано когато след нова година започнат работа и общинските полицаи, сигурността в Русе се подобри и подобни вандалски прояви станат рядкост." Сега разбирам,че няма общинска полиция.КООРС какви са тогава!
  • 21
    2
    Котовск
    'От Общината ще прегледат камерите за видеонаблюдение в центъра'. Нали камери ще сменяте, сменяйте тези дето ги гледат, колко човека са? Как се назначават? Какви заплати вземат? Май са все уредени паразитиращи връзкари!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари