Поставят нови автоматични пощенски кутии върху общински терени в Русе

1
Автоматичните пощенски кутии ще бъдат захранвани чрез соларни панели
Автоматичните пощенски кутии ще бъдат захранвани чрез соларни панели

Автоматичните пощенски кутии ще бъдат захранвани чрез соларни панели

Общинският съвет в Русе ще обсъди на заседанието си на 21 декември предложение за отдаване под наем за срок от седем години на части от терени – публична общинска собственост, за разполагане на преместваеми обекти – автоматични пощенски кутии.

Според предложението, което е внесено от Общинска администрация, ще бъдат обявени публични търгове с явно наддаване за отдаване под наем за срок от 10 години на следните позиции:

  • Част от терен – публична общинска собственост, за поставяне на преместваем обект – автоматична пощенска кутия, с размери 2,20/ 0,70 м., с площ от 1,54 кв. м, находящ се в гр. Русе, ж. к. „Здравец-изток“, ул. „Измаил“ №4, в близост до ограда на детска градина, ПИ 63427.7.365, Позиция №2302, с начална тръжна месечна наемна цена – 86,00 лв. без включен ДДС.
  • Част от терен – публична общинска собственост, за поставяне на преместваем обект – автоматична пощенска кутия, с размери 2,20/ 0,70 м., с площ от 1,54 кв. м, находящ се в гр. Русе, по ул. „Независимост“ в близост до спирка на градски транспорт №116, ПИ 63427.2.1615, Позиция №2310, с начална тръжна месечна наемна цена – 86,00 лв. без включен ДДС.

Автоматичните пощенски кутии, които ще бъдат поставени на тези позиции, ще бъдат захранвани чрез соларни панели. Те ще бъдат достъпни за ползване от всички жители и посетители на Русе.

След одобрение на предложението от Общинския съвет, търговете ще бъдат обявени в официалния сайт на Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    1
    фена на Путин
    На кално свинче звънче. Поредната шизофрения. Шляпаш по огромните локви и кални тротоари. Неприбрана смет, неизметени гниещи листа на камари, но гордо крачиш към автоматичната пощенска кутия. Супер ай ти хай тек внедрението от ултрамодерната България на бъдещето, която педерастите и новият кмет на София трескаво обещават.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари