Посрещнаха Кубрат Пулев като герой, Андреа го защити

0
Кобрата беше приветстван с гайди и аплодисменти
Кобрата беше приветстван с гайди и аплодисменти

Кобрата беше приветстван с гайди и аплодисменти

Кубрат Пулев беше посрещнат като победител при завръщането си в България след двубоя срещу Антъни Джошуа за 4 от петте световни титли по бокс в тежка категория.

Въпреки че беше нокаутиран в деветия рунд в Лондон, на родна земя Кобрата беше приветстван с гайди и аплодисменти.

"Аз все едно съм победил, имам чувство, че съм победил", бяха първите думи на Пулев при завръщането му в София. С него се прибраха брат му Тервел и приятелката му - певицата Андреа, предаде Bulgaria ON AIR.

"Той се би лъвски. Доказа се даже, че той е по-добрият от двамата. Просто нещата бяха на шанс. Издържа толкова много рундове, имаше моменти, в които така силно го разлюля, че Джошуа беше нокаутиран. Три пъти вече е претендент за световната титла, гордея се с него", коментира Андреа.

"Падам и ставам, няма проблеми. Здрава българска глава. Аз съм такъв човек, че докато мърдам, се надявам", сподели Кубрат на летището.

Българинът обясни и за ситуацията на кантара преди мача, широко коментирана по света и у нас заради предизвикателното му поведение към Джошуа. Категоричен е, че не е казал лоша дума за съперника си.

"Аз не съм казал нито една лоша дума, нито съм го ударил, нито съм го бутал. Той ме докосваше, казах му: Не ме докосвай, не ме пипай, не обичам да ме пипат. Приемаме, че аз съм виновен, обичам да съм виновен, кефи ме. Това е бокс тежка категория и съжалявам, че нашата нация не е толкова боксова, но тези неща са нормални в бокса", каза още Кобрата.

Въпреки тежките удари, които понесе в "Уембли Арена", Кубрат Пулев е здрав и готов за реванш, ако Антъни Джошуа му го даде.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари