Последното селфи от разбилия се самолет е на козметичката Анна

0
Младата жена месеци наред чакала отново да види майка си и малкия си брат
Младата жена месеци наред чакала отново да види майка си и малкия си брат

Няколко часа преди трагедията една от пътничките на разбилия се в Ростов на Дон Boeing 737-800 е успял да изпрати на свой приятел, който е трябвало да я посрещне в Ростов на Дон, селфи от самолета.

Това съобщи на телевизионният канал „Звезда” нейната приятелка Анна Б, пише БЛИЦ.

По думите й, съименницата й Анна С. отпътувала за Дубай, за да работи там в салон за красота. Там тя прекарала три месеца.

Отпуската чакала с нетърпение и планирала да се срещне с приятели и роднини в родния Харков, където тя оставила 11-годишния си брат и майка си. Момичето загина на 25 години.

Приятелката на загиналата пътничка Анан Бакаева разказа пред „Звезда” за това, как е изпращала Анна С. за Ростов на Дон. Момичето разказа още, че с Анна заедно са делили една квартира, станали са много добри приятелки, работели са заедно в салона за красота и буквално всеки ден са били заедно.

В Русия Анна С. е трябвало да се върне и за да удължи своята виза.

„Постоянно си мисля за думите й, че всичко хубаво се случва внезапно”, разказва приятелката и Анна Бакаева. „Вчера лично я изпратих, бях с нея на регистрацията, качих я в самолета, видях всичките онези хора, които бяха на борда. През нощта трябваше да ми пише, че е пристигнала, но така и не получих есемес. Чаках до пет часа сутринта и си легнах да спя, а на сутринта ме събудиха нейни колежки, които са чули за трагедията”, разказа Анна Бакаева.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари