Последният мач за титлата в НБЛ в Русе започва по-рано

0
Последният мач за титлата в НБЛ в Русе започва по-рано
Снимка: Дарик

Решителният пети двубой за шампионската титла в Националната баскетболна лига при жените ще започне с половин час по-рано. Причината е заявено желание от БНТ да излъчи двубоя пряко в национален ефир. След като „Дунав 8806“ и „Левски“ си размениха по един успех и по една загуба на свой терен, резултатът в серията е 2:2 и шампионът на България ще бъде решен в пети двубой.

Така двата отбора излизат един срещу друг от 17:30 ч. на 3 май, събота, в залата в русенския квартал „Здравец“. „От БНТ поискаха да излъчат пряко срещата. За целта ни помолиха да изтеглим началото й за 17:30 ч., вместо предварително обявения час – 18 ч. Ние дадохме своето съгласие.

Целта е да популяризираме спорта и емоцията, която носи баскетбола в Русе да стигне до повече хора в цялата страна“, заяви клубният президент Красимир Трифонов. Поради предстоящите почивни празнични дни няма да има предварителна продажба на билети. Те ще са достъпни на касите в зала „Дунав“ след 12 ч. в деня на мача – 3 май. Цените остават непроменени – 3 и 5 лв.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари