Поройният дъжд "малко" ни изненада!

5
Поройният дъжд днес следобед в Русе наводни главни булеварди и улици
Поройният дъжд днес следобед в Русе наводни главни булеварди и улици Видео: КИС 13

Въпреки че бурята в Русе не предизвика особено сериозни щети, старите проблеми, които се появяват след всеки по-силен дъжд отново се "обадиха"

Поройният дъжд, придружен със силен вятър наводни улици днес следобед в Русе.

Под вода за пореден път беше и една от основните пътни артерии на града - булевард "Христо Ботев". Веднага след спирката на Мелницата се събра вода, която не можеше да бъде поета от канализационната мрежа. Единствено високопроходими автомобили, бусове и камиони успяваха да минат през наводнения участък.

Повечето шофьори просто обръщаха и търсеха обходни маршрути в посока квартал "Дружба". Имаше и два закъсали автомобила, които попаднали във водния капан, не можеха да запалят, за да се измъкнат. 

Хората недоволстваха, че си плащат данъците, а години наред попадат в подобни ситуации на едни и същи места в града. Семейство пътуваше за Разград, но не можеше да продължи заради наводнения участък. Те обаче подходиха към ситуацията с чувство за хумор.

На закъсалите автомобили на булевард "Христо Ботев" на помощ се притече шофьор на бус, който ги изтегли от наводнения участък.

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари