Поредни вандалски прояви в двора на училище "Отец Паисий"

4

На страницата на училището във Фейсбук са публикувани снимки, запечатали грозната гледка в двора

От управата на училището, разположено до Халите в центъра на Русе, с тъга задават риторичния въпрос:

"Някой бе казал, че по празниците хората ставали по-добри?! Дали?" И все пак намират сили да пожелаят: "Честита Коледа!"

Пожеланието е по-скоро саркастично, защото това е поредната вандалска проява в двора на ОУ "Отец Паисий".

Поставените след ремонта маси и пейки са за удобство на учащите, които ги използват по време на междучасията и на занималнята, когато времето навън позволява. За съжаление всяка вечер те са сборен пункт на младежи от квартала, които се отнасят недобросъвестно към имуществото на учебното заведение. Те пушат, консумират алкохол и различни храни, и изхвърлят всевъзможни отпадъци по двора. Преди време от училището се оплакаха и за изкъртена настилка. Потрошени са и някои от решетките, предпазващи прозорците.

Масите и пейките все още са здрави, но докога!?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    Русчук
    Защо училището не е сложило камери и защо ги няма МВР и Корс, които хрантутим от данъците си ? Напоследък главната улица и центъра са пълни с движещи се на тумби келеши в превъзбудено състояние, крещящи и агресивно настроени, мятащи кенове и пластмасови бутилки. Такава паплач не помня от години Да не говорим за летящите от всякъде с бясна скорост тротинетки. Другарят -кмет, който всеки ден минава от там, разбира се не забелязва нищо.
  • 13
    9
    Абе хора
    нали вече има камери навсякъде ? Родителите им да ги глобят 5 000 лева , пък те ако искат да си цункат децата
  • 9
    8
    Аз
    До 5 - а кой драска тия графити и разхвърля боклуци навсякъде ? До 7 - правилно допълваш, но ченгетата бяха много повече от сега, имаше и доброволни отряди към МВР.
  • 15
    7
    До 2
    По Татово време нямаше много милиционери ама си знаеха и вършеха много добре и бързо работата и боя доста добре оправяше. Имаше Детска педагогическа стая и квартални приемни,като те извикат за нещо нямаше как да не отидеш, а за по непотравимите си имаше интернати и ТВУ.
  • 22
    6
    От Русе
    Ами тия тумбаци и хрантутници от КООРС докога ще спят. Да обикалят, следят камерите и задържат нарушители. Вероятно с тия тюлени от КООРС с тътрещи се по земята щембета и мустакати бивши военни и милиционери роднински назначени след пенсиониране на държавна службичка няма как да стане.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари