Популярен турски рапър почина след падане от осмия етаж

0
Бащата на 31-годишния музикант е споделил, че заедно със сина му са имали семейна вечеря снощи и че тогава той му е изглеждал добре
Бащата на 31-годишния музикант е споделил, че заедно със сина му са имали семейна вечеря снощи и че тогава той му е изглеждал добре

Турският рапър "Бета" - Берк Байъндър - е починал, след като паднал от апартамента си на осмия етаж на луксозна жилищна сграда в истанбулския квартал Кяътхане, предаде турската частна телевизия НТВ

Не е известна причината за инцидента, който е станал тази сутрин, допълва БТА.

Минаващи покрай сградата граждани са забелязали случилото се и са алармирали полицията и Бърза помощ. Здравните екипи са установили на място, че мъжът е издъхнал.

Бащата на 31-годишния музикант е споделил, че заедно със сина му са имали семейна вечеря снощи и че тогава той му е изглеждал добре.

"Бета" започва да се занимава с музика в детските си години и прави първите си записи още през 1998 г., посочва сайтът Дувар. Първия си албум издава през 2004 г., а година по-късно издава още един. За пробив на музикалната сцена е смятан албумът му "Pisti", който издава през 2008 г. и който е последван от още няколко албума, донесли му популярност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари