Поля Христова: Полицаите ме посъветваха да напусна дома си

1
Майката настоява истината да излезе наяве
Майката настоява истината да излезе наяве Видео: bTV

От полицията продължават да твърдят, че не са знаели за насилието в дома им.

Майката на убитото 5-годишно дете в Габрово твърди, че е била посъветвана от полицай да напусне семейното жилище, за да се спаси от системния тормоз, предава bTV.

29–годишната Поля Христова вече е осъзнала трагедията, която я е застигнала и настоява истината да излезе наяве.

"Отидохме пред полицията. И се свързах с кварталния в нашия квартал. Казах му историята каква е и само той ми каза изнасяй се извън града, почваме да задействаме нещата. Само това му бяха приказките," обясни Поля Христова.

Тя твърди, че се е свързала с полицията: „Полицаите ме посъветваха, кварталния също ми го каза - не се прибирай при този човек, ние ще задействаме нещата. Това му бяха думите”, каза майката на убитото от баща си дете.

От полицията са категорични: "Ако се е била обърнала за съвет, при всички положения сме щели да я насочим или да приемем нейната молба и да я придвижим по-нататък, за да предотвратим по-нататъшни инциденти в семейството”, заяви гл. Инспектор Любомир Стоев, началник РУ при ОД МВР – Габрово.

В болницата, от която избягала Поля, постъпила след поредната порция насилие. "Бях се сринала тотално, от сексуален тормоз от негова страна”, обясни Поля.

Жената има и съмнения, че Дилян е убил сина й, преди да го хвърли от моста.

Резултатите от аутопсията все още не са готови. Докато това се случи, майки от квартала вече са събрали около 500 лева за погребението на детето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари