Полски тираджии биха наш шофьор пред детето му

0
"Не може да смятат, че в България всичко им е позволено и да се държат по този начин, арогантно, на пътя“, разказва потърпевшият
"Не може да смятат, че в България всичко им е позволено и да се държат по този начин, арогантно, на пътя“, разказва потърпевшият Снимка: bTV

Причината - мъжът карал бавно, за да спази ограничението от 60 км/ч

Агресия на пътя. Полски тираджии нападнаха и биха наш шофьор пред очите на детето му. Саморазправата се е разиграла на международния път Е-79 край Враца, предава bTV

Петър Йорданов кара със семейния бус 14-годишния си син на училище, когато попада в колона от полски камиони.

„Наближавайки разклона за Бели извор, там има ограничение 60 и пътят е много лош, започнах да намалявам, при което камионът отзад започна да святка, да свирка и тръгна да изпреварва“, разказа потърпевшият Петър Йорданов.

В насрещното обаче се появили коли и камионът се прибрал зад буса. В участъка, известен като Железния мост, общо 7 камиона като на кино обграждат българина.

Двама човека слязоха и аз отворих вратата, и им казвам на английски - 60 км и показах с ръка – вие луди ли сте. През това време дойде един друг и два пъти ме удари в лицето, детето започна да реве, да пищи, аз дръпнах вратата, затворих я и другият счупи стъклото“, обясни Петър Йорданов.

После камионите поели към София, а мъжът се обадил на 112. Шофирал зад тях, за да съобщи за местонахождението им.

Малко след това полицейски патрул от Мездра изпреварва колоната от тирове и ги спира на входа на село Лютидол. Пристигат и няколко патрулки от Враца.

Сред задържаните е имало и жена, разказаха очевидци.

Нарушителите са задържани и ще им бъде повдигнато обвинение за хулиганство на пътя.

„Беше ужасяващо, пред детето ми да се случи, е недопустимо. Не може да смятат, че в България всичко им е позволено и да се държат по този начин, арогантно, на пътя“, допълни потърпевшият.

Детето е в шок, а баща му благодари на полицията за реакция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Тони
    Това не е държава всички чужденци правят каквото си искат ...докога ще търпим такива своеволия...
  • 9
    3
    Мар
    Трезвен като поляк?
  • 18
    2
    Qqq
    Не е важното, че са поляци. По нашите пътища масово тираджиите се държат сякаш са сами на пътя - турски, румънски, молдовски, български, всякакви. Заптиетата дремят някъде с триногата и не им дреме кой спазва правилата и кой не.
  • 6
    1
    русенец
    Поляците са вид украинци. И Хитлер и Сталин много са ги обичали.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари