Полша привика руския посланик след изказване на Путин

1
Вчера руският държавен глава заяви, че западните територии на днешна Полша били подарък от Сталин
Вчера руският държавен глава заяви, че западните територии на днешна Полша били подарък от Сталин Видео: NOVA

Властите във Варшава коментираха, че това било открита заплаха към сигурността на страната

Дипломатическо напрежение - Полша привика руския посланик в страната след изказването на президента Путин, предава NOVA. Вчера руският държавен глава заяви, че западните територии на днешна Полша били подарък от Сталин. Той още каза, че Москва ще реагира на всяка агресия срещу Беларус.

Властите във Варшава коментираха, че това било открита заплаха към сигурността на страната. По думите им Путин използвал твърденията за "териториални подаръци", за да оправдае анексирането на Крим и инвазията в Украйна. Премиерът Матеуш Моравецки също осъди изказванията на Путин и ги нарече "опасни" и "лъжливи".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    10
    значи за войните
    Първа световна - България обявава война на Антантата и се включва в коалицията на Централните сили. Русия е част от Антантата, ерго, ще води военни действия и срещу България, толкова ли е трудно за разбиране?!? Втора световна - България е във война с двама от съюзниците, на конференцията в Ялта, сегашните ни съюзници разпределят зоните на влияние, ние попадаме в съветската и затова на 07.09. СССР ни обявява война, като членове на оста Рим-Берлин- Токио. Що не питате Англия и САЩ защо в Парижкия мирен договор ние сме сред победените страни, кой ни слага там и защо?!? Или защо са ни бомбардирали,ние един патрон не сме изстреляли срещу Англия и САЩ?!? Абе изобщо ние сме си едни херувимчета и все някой друг ни е виновен за дереджето!
  • 0
    9
    Митрофанец
    В момента в който Русия ни обяви война и нанесе военен удар по наша територия започваме физическото отстраняване на всички изявени русофили! Този път до край. Да си знаете...после да няма рев и сополи "ама ние не искахме това, ама ние не знаехме, ама те ни подлъгаха"
  • 6
    8
    До 2, 4 и шести
    А нещо да кажеш кой обявява война на България през септември 1944 година и вероломно напада нашата страна? Нещо да кажеш колко български войници и военни части са изпратени на Източния фронт през 1941 - 1944 г. Нещо да кажеш кой бомбардира Варна и Балчик по време на първата световна война. Кой дерибейства същите години по земите на Добруджа и чия армия е прогонена от кавалерията на генерал Иван Колев?? Като обичаш историята и оригиналните източници, карай до край.
  • 3
    7
    до 6
    Коя теза? Ти знаеш ли значението на думата "теза"? За какъв колега пишеш като това си ти. Същия неграмотник! Квалификацията "вгъзроден национален предател" си е баш на мястото.
  • -1
    6
    до 3 и 5
    А нещо по въпросите, зададени от колегата 2?!? Защото обикновено при спор, когато се започва с квалификации на опонента, липсват аргументи срещу тезите му?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари