Полицаи свалиха жена от Аспаруховия мост във Варна

0
Полицаи свалиха жена от Аспаруховия мост във Варна
Около 40-45 годишна жена, с неустановена към момента самоличност, бе свалена от Аспарухов мост, съобщи "Петел". Русата дама е била забелязана от шофьори, преминаващи по съоръжението да се подпира на перилата в ниската част на моста малко преди обед.

Хората се питаха дали непознатата възнамерява да предприеме фатален скок в бездната или не. След като обаче жената забелязала, че е наблюдавана, тя си взела чантата и якето и се преместила в посока кв. „Аспарухово“ по моста, достигайки по-високия участък на съоръжението.

Преминаващите шофьори в крайна сметка преценили, че е по-добре да подадат сигнал на горещия телефон 112, тъй като жената излязла на пътното платно и започнала да пречи на движението. След подадения сигнал полицаи от най-близкото районно управление прибрали жената.

От полицията уточниха, че русата жена не е носила със себе си документи за самоличност. Специалистите тепърва ще уточняват какви са били намеренията на жената и дали има нужда от здравна помощ, както и какви са причините за нейното поведение, което в първите минути тя не пожелала да обясни.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари