Полицията в Троян отказва да върне неправомерно конфискувана кола

0
Собственикът ѝ чака да си я върне повече от година
Собственикът ѝ чака да си я върне повече от година Видео: NOVA

Собственикът ѝ чака да си я върне повече от година

Пълен абсурд е най-точното определение за приключенията на мъж от Троян, който се прочу с това, че често посещава полицията в германския град Бремен, за да пита издирват ли колата му. След втората визита потърпевшият разбрал, че във федералната република не се интересуват от неговия автомобил, който бил конфискуван в България.

От РУП в Троян твърдят, че колата на Милен Димовски се издирва заради извършено престъпление с нея, по информация на германските им колеги, предава NOVA.

Наскоро български съд излезе с окончателно решение, че колата на мъжа се задържа неправомерно, като са нарушени и правата му на собственик. Когато Димовски за пореден път отишъл да си иска колата разбрал, че полицията има други намерения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Де да знам
    Аз лично бих намерил двама свидетели, че дневно ми се е налагало да давам по 50 дневно лева за такси, без кола съм, не пазя касовите бележки, избледняха. Хайде иск за 20 000 лева, и 10 бона да ми присъди съда, все е нещо. Просто трябва да се съди в тая държава.
  • 5
    1
    Аз
    И после какво е станало? Защо статията е на половина?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари