Полицията в Троян конфискува автомобил заради съмнения, че е издирван в Европа

0
Собственикът на автомобила е категоричен, че е закупил колата си в Германия напълно законно
Собственикът на автомобила е категоричен, че е закупил колата си в Германия напълно законно

Собственикът на автомобила е категоричен, че е закупил колата си в Германия напълно законно

Мъж от Троян често посещава полицията в германския град Бремен, за да пита издирват ли кола му, разказва пред NOVA. След втората визита потърпевшият разбрал, че във Федералната република не се интересуват от неговия автомобил, който бил конфискуван в България. От РПУ - Троян твърдят, че колата на Милен Димовски се издирва заради извършено престъпление с нея, по информация на германските им колеги. В Бремен обаче не знаят за такъв случай.

“Първият път, когато отидох полицията ми каза, че не издирва автомобила. Върнах се в България, казах го на българската полиция”, разказа Димовски.след обаче повторно посещение до полицията в германския град.

Мъжът е категоричен, че закупува колата си в Германия напълно законно.

След като я регистрира у нас от полицията му съобщават, че автомобилът трябва да бъде конфискуван за 2 месеца. Проверката е изтекла, но колата все още не е върната на Димовски.

Българската прокуратура също излиза с официално становище, в което се казва, че няма основание за образуване на досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари