Полицията в Русе спипа подпийнал и надрусан шофьор

1
Срещу 29-годишния водач е образувано бързо производство
Срещу 29-годишния водач е образувано бързо производство Снимка: БГНЕС / Архив

Бързо производство е образувано срещу водач на лек автомобил, съобщават от ОДМВР - Русе

 На 28 февруари около 22:45 ч. при проверка на кола с марка „Сеат“ модел „Леон“, извършена от екип полицията на ул."Тулча" при кръгово кръстовище с ул. "Никола Петков", на униформените прави впечатление, че водачът /29 г./ лъха на алкохол и поведението му е превъзбудено.

Последвала е проба за алкохол с техническо средство и уредът е отчел 0,80 промила в издишания въздух, а проверката за употреба на наркотични вещества и/или техни аналози, също извършена с техническо средство, е показала положителен резултат за употреба на метамфетамин.

На водача е съставен акт и са му издадени талони за медицинско изследване, след което е задържан и конвоиран до болница "Канев", където са му взети проби за анализ. Материалите по случая са предадени на разследващ полицай и е започнато бързо производство по описа на сектор „Пътна полиция“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Народа
    Да го бият с палки до смърт тоя уруд неадекватен!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари