Полицията отцепи част от центъра на Прага

2
Улица "Париж“ е частично затворена за пешеходци и автомобили
Улица "Париж“ е частично затворена за пешеходци и автомобили

Улица "Париж“ е частично затворена за пешеходци и автомобили

Полицията в чешката столица отцепи популярна търговска улица в центъра на града заради подозрителен предмет, предава ТАСС, цитирана от "Фокус".

"Улица "Париж“ е частично затворена [за пешеходци и автомобили]. Причината е открит изоставен ръчен багаж пред един от магазините. Очакваме пристигането на сапьор със специално обучено [за търсене на експлозиви] куче. [Гражданите] се евакуират от сградите в близост до мястото“, съобщи пражката полиция на страницата си в социалната мрежа X (бившата Twitter).

По-късно бе съобщено, че не е открито взривно устройство или друга заплаха след проверката на подозрителния предмет.

Улица "Париж“ в Прага е известна със своите бутици. Намира се на кратко разстояние от основната сграда на Философския факултет на Карловия университет, където 14 души бяха убити при стрелба на 21 декември 2023 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари