Полицията разследва три кражби от имоти в Русенско

0
Посегателствата са в село Обретеник, Иваново и Красен
Посегателствата са в село Обретеник, Иваново и Красен

Полицията изяснява три сигнала за кражби от имоти

В РУ – Бяла е постъпило заявление от стопанин на имот в с. Обретеник, че за времето от 19.00 до 23.00 часа на 10 март, след счупване на прозорец от ПВЦ дограма е било проникнато в помещение, представляващо всекидневна и е извършена кражба на преносим компютър. Сигналът е регистриран от полицията и е започнало разследване, като е образувано досъдебно производство по описа на РУ – Бяла.

В РУ - Две могили е получена жалба, че за периода от 21 февруари до 5 март т.г. от маза на наследствен имот в с. Иваново, е установена кражба на електрически трион, менгеме и инструменти. По случая е регистрирана преписка и е започнала работа от служители на РУ – Две могили.

Друг сигнал за кражба в с. Красен е постъпил в участък „Иваново“ при РУ - Две могили. Там стопанин е подал заявление, че за периода от 14 февруари до 9 март т.г. е отсъствал от въпросния адрес и при завръщането си е установил, че в къщата е било проникнато вероятно през незаключена врата на гараж и е извършена кражба на телевизор. За заявеното е регистрирана преписка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Истинският мъж пада на колене само, когато събира сливи за ракия.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари