Полицията откри кокаин в офиса на високопоставен белгийски политик

0
Арестуван е служител в кабинета на Каролин Дезир
Арестуван е служител в кабинета на Каролин Дезир Снимка: Caroline Désir / Facebook

Арестуван е служител в кабинета на Каролин Дезир

Полицията откри наркотици в офиса на Каролин Дезир, министър на образованието на френскоезичния южен регион Валония, по време на обиск, извършен през декември.

Вестник La Dernière Heure съобщи, че в кабинета на министъра полицията е открила повече от 50 пакета с кокаин, предаде БГНЕС.

Прокуратурата в Брюксел потвърди, че в кабинета на министъра са открити наркотици, и съобщи, че член на нейния персонал е арестуван и обвинен в продажба и притежание на наркотици.

На осем други заподозрени са повдигнати обвинения за продажба и притежание на наркотици съвместно - но двама от тях са освободени условно.

Дезир потвърди, че е научила, че на 13 декември е бил арестуван асистент от нейния кабинет по обвинение в трафик на наркотици.

Тя заяви, че е уволнила служителя "за нарушаване на доверието" и след това са претърсили кабинета му за "престъпни предмети", като са открили "50 пакета, съдържащи бял прах".

Полицията е открила и 10 000 евро в брой в дома на арестувания служител.

Прокуратурата в Брюксел заяви, че разследването все още продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари