Полицията издирва мъж, заснет да обикаля в пловдивско училище

0

Мъжът е заснет в учебното заведение в началото на миналия месец

Пловдивската полиция търси съдействие за установяване самоличността на мъжа от снимките.

На 6 декември миналата година той е бил забелязан в сградата на учебно заведение на ул. „Чемшир“ в град Пловдив, без да е известен поводът за посещението му. Проверката по случая се извършва от служители на Второ РУ, под наблюдение на Районна прокуратура – Пловдив.

Гражданите, които разпознават мъжа от предоставения снимков материал, могат да сигнализират в дежурната част на районното управление на тел. 092/932 002. Анонимността е гарантирана!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    уточнение
    Никой няма право да ти взема личната карта, тя е собственост на държавата. Могат най-много да препишат данните.
  • 4
    1
    СТРАННО
    Влизането в училище е на пропускателен режим навсякъде. Има пропуск, вземат ти личната карта, разписваш се в пропускателния дневник, обясняваш причина за посещението, при кого и т.н. Тези в пловдив какви училища имат и конкретно това училище като какво е ???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари