Полицията издирва мъж от село Бояджик

0
86-годишния Димитър Желязков Димитров е в неизвестност от два дни
86-годишния Димитър Желязков Димитров е в неизвестност от два дни

86-годишния Димитър Желязков Димитров е в неизвестност от два дни

Полицията издирва 86-годишния Димитър Желязков Димитров от ямболското село Бояджик по молба на близките му. Мъжът е напуснал дома си на 12 октомври, около 06:00 ч. и оттогава е в неизвестност. Последно е забелязан същия ден в Ямбол, до болнично заведение на ул. "Българка", съобщиха от Областната дирекция на МВР, предаде БТА.

Димитър Желязков е висок около 170 сантиметра, с нормално телосложение, с кафяви очи, късо подстригана бяла коса, със смесено оплешивяване. Облечен е с черно яке, черен панталон и черни обувки. При придвижване си помага с бастун.

Полицията призовава гражданите, които разполагат с информация за местонахождението му, да помогнат за издирването като се обадят на телефони 112, 046/ 680 323 или в най-близкото районно управление на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари