Полицията издири биячите от инцидента на "Охлюва"

4
Всички са русенци, като двамата са на 18-годишна възраст, а третият на 22 години
Всички са русенци, като двамата са на 18-годишна възраст, а третият на 22 години Снимка: Dunavmost / Архив

Установени са участниците в спречкването, при което пострада русенец. Всички са русенци, като двамата са на 18-годишна възраст, а третият на 22 години

Както вече Ви информирахме, в Първо РУ бе образувано досъдебно производство за причинени телесни повреди на мъж от Русе. 

На 8 април в 02:06 часа от ЕЕН 112 в Първо РУ е постъпило съобщение, че в УМБАЛ "Канев" в Русе са отишли за оказване на лекарска помощ трима мъже от Русе, заявяващи, че са пострадали при побой. При прегледите в болницата е установено, че на един от тримата мъже, вследствие на сбиването са били причинени по-сериозни телесни наранявания, поради което той е бил настанен за лечение в отделение на медицинското заведение.

Според сигнала, същата нощ около 02:00 часа тримата мъже, на възраст 38, 34 и 24 г. от Русе, са се движили с фирмен лек автомобил "Тойота" и когато преминавали през моста "Охлюва", в посока от бул. "Мидия Енос" към бул. "България", по пътното платно по средата на моста срещу тях са видели да вървят пеш трима непознати млади мъже. Спрели са автомобила и двете групи са си разменили реплики, след което са си разменили и удари.

По случая са започнали работа служители на Първо РУ, образувано е досъдебно производство и е започнало разследване, с оглед престъпление по чл. 129, ал. 1 от НК.

В хода на проведените оперативно-издирвателни действия криминалистите от Първо РУ са установили и другите трима участници в спречкването – всички са русенци, като двамата са на 18-годишна възраст, а третият на 22 г.

Работата по досъдебното производство продължава под надзора на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    17
    Тоз пък
    До коментар 16: Абе Пепо, като ти е толкова интересно върви и провери на място щом се пишеш голям Хорейшио - ей така върви, разходи се надълбоко в Селяметя - случват се и други интересни неща, за които пак има да се чудиш как е възможно и що е това. Що да не може - преди години м@нгалите от ул.Българка копаха с кирките новоасфалтираната улична настилка и спираха коли по същия начин, че да не минават коли и да могат да си изпънат п@чите насред улицата под звуците на оглушителни маанета - това как ще го коментираш Хорейшио? И не е задължително да се пие на фирмено парти - твоят следователски нюх допуска ли, че има и хора въздържатели? А ако бяха пияни мислиш ли, че щяха да пропуснат да го отбележат и да натъртват на това, примерно "Пияни шофьор и спътници бяха бити от ..."? Недей да търсиш под вола теле, излагаш се. Разбери, че тази п@смина са като кърлежи. Ако и на това не вярваш - смени си местоживеенето. Хайде, предизвиквам те! Върви и живей сред тази сг@н, ако са толкова читави колкото ги представяш. Изобщо сам вярваш ли си на това, което пишеш?
  • -1
    16
    Пепо
    Интересно ми е... тримата мъже са се движили с "фирмен автомобил" Тойота. Шофьорът е бил трезвен, другите... идват от фирмено парти, каквото и да означава това. Как точно тримата мангали са спряли автомобилът и се е стигнало до размяна на реплики? "Размяна на няколко думи" го нарича авторката. Лично аз, не бих спрял в два часа сутринта, да се разправям с когото и да било. Виж... ако съм пийнал, може и да се направя на Джеки Чан, защото може би така ще се чувства. "Ям салата, пия ракия и като Стивън Сегал се бия". Не мисля, че ацтеките са чакали ей така, на улицата, да пребият някого. Връщащите се от парти са решили да въведат някакъв ред в района, слезли са да се разправят с ацтеките защо вървят по средата на улицата, а не отдават чест на връщащите се от купон бледолики. Нещо такова се е случило и адреналинът на двете страни е изиграл своята роля. Не е лошо да се чуе и другата страна, как точно е започнала "размяната на реплики".
  • 7
    15
    Живея там
    Полицията да не се прави на ущипана девица, а да провери кои граждани са новодошли за малко от " социална германия" - защото този квартал е един от най спокоините в града, но пришълците се чувстват безнаказани заради двойното гражданство!!!
  • 13
    14
    Скинаря
    Смърт за мангалите трябва да бъдат убити с камъни!!!
  • 12
    13
    Верно ли?
    Русенци или русенски нагли мангали?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари